Training

Ik geloof vast in de stelling dat een goed verhaal met goede boodschappen (dus een goed imago) essentieel is voor een succesvol optreden.

Dat geldt voor presentaties aan medewerkers, aan klanten , maar ook voor presentaties in maatschappelijke organisaties of in de politiek. Dit geldt helemaal wanneer het gaat om presentaties aan of voor (social) media.

In mijn trainingen gaat het om de effecten van uw persoonlijke optreden. Dat train en verbeter ik, samen met u. Omdat ik geloof in de persoonlijke capaciteiten van iedereen en zoek ik daarin de meest optimale verbeteringen.

Elke training maak ik maatwerk, voor elke cliënt. Ik train met voorbeelden uit de werkomgeving van de trainee. Daarom kan wat ik train onmiddellijk in de praktijk worden toegepast.

Ik werk op volstrekt vertrouwelijke basis: zonder vertrouwen geen dialoog, zeker niet in mijn trainingen. Dit betekent dat ik nooit namen zal geven van mensen die bij mij trainen.

Ik train individuen en groepen (maximaal 6 mensen). Bijvoorbeeld directies of raden van bestuur van organisaties die van strategie veranderen, een fusie achter de rug hebben, een overname plegen, of een ander marktgebied bestrijken met nieuwe producten of diensten. Al deze bestuurders hebben dientengevolge een ander verhaal nodig met andere boodschappen.

Ik help iedereen al lerende zijn of haar eigen verhaal te presenteren: eenvoudig, concreet en begrijpelijk. Zo ontstaat bij groepstrainingen ook draagvlak, bijvoorbeeld bij interne veranderingsprocessen.

Ik geef mijn trainingen op onze vaste locatie in Amsterdam, met een vaste professionele camera- en geluidsman en met een vaste all-in prijs voor een hele dag (groep) of een halve dag (individu).

Onder de button ‘Diensten’ vindt u concreet wat ik voor u kunnen doen.

Webontwerp: Dedato Ontwerpers