Tekst

Heldere taal, maar ook doelgroep specifieke tekst en woorden zijn essentieel om uw verhaal duidelijk te laten klinken. Zo vanzelfsprekend als dat klinkt blijkt dat vaak in de praktijk toch niet te zijn.

Alleen met de juiste taal werkt u aan een duurzame dialoog die vertrouwen wekt bij uw verschillende doelgroepen.

Ik maak gebruik van een zelf ontwikkelde methode die ik in 2009 zelf ontwikkelde. Daarmee kan ik taal zo inzetten dat we elke voor u belangrijke doelgroep direct op zijn eigen wijze aanspreken. Ik zoek onder meer naar gemeenschappelijke elementen tussen uw verhaal en dat van een doelgroep. Ik let op standpunten, op emoties, om slechts een paar elementen te noemen.

De rol van taal, tekst en woorden ligt dan vooral in de gehanteerde formulering en in de toonzetting. De sfeer die de gehanteerde taal oproept, bepaalt het succes van uw verhaal.

Deze, en andere, facetten hebben volop mijn aandacht: alleen dán landt uw verhaal, uw boodschap, uw imago. Alleen dan ontstaat een dialoog op basis van wederzijdse uitwisseling van meningen en ontstaat vertrouwen.

Alleen dan doen imago en communicatie wat ze vandaag de dag moeten doen: verbinden, verklaren en bouwen aan wederzijds vertrouwen.

Onder de button ‘Diensten’ vindt u concreet wat ik voor u kan doen.

Webontwerp: Dedato Ontwerpers